Ups…Otitko homeopaattisen lääkeaineen väärästä pullosta? Tai pelkäätkö että homeopaatin valitsema lääkeaine ei olekaan sinulle sopiva?

Väärän lääkeaineen ottamisesta ei yleensä tapahdu yhtään mitään – ei oireiden pahenemista, mutta ei myöskään paranemista.

Yleissääntö on se, että jos olosi pahenee lääkeaineen oton jälkeen, älä ota enää lisää annoksia (ellei oma homeopaattisi ohjeista toisin koskien juuri sinun yksilöllistä hoitoa).

Oireiden paheneminen tarkoittaa sitä, että olet ainakin jollakin tapaa reagoinut lääkeaineeseen, eli siitä saattaa olla sinulle hyötyäkin.
Onko lääkeaine sinulle sopiva vai ei, selviää vasta siinä vaiheessa, kun pahenemisvaihe menee ohi – sen jälkeen oireet alkavat joko parantua tai sitten ei tapahdu mitään.

Itselläni ei ole minkäänlaista pelkoa homeopaattisia lääkeaineita kohtaan. On vain kunnioitusta.
Tämä perustuu pitkään kokemukseeni homeopaattisesta hoitamisesta. Voimakas oireiden paheneminen on hyvin harvinaista silloin, kun lääkeaine ja potenssi on valittu huolellisesti oirekokonaisuuden perusteella. Jos aggravaatiota tapahtuu, siihen liittyy yleensä jotakin, joka vie hoitoa eteenpäin. Se voi esimerkiksi antaa sekä potilaalle että homeopaatille lisää tärkeää tietoa potilaan terveydentilasta.

Jos oireesi pahenevat homeopaatin antaman lääkeaineen jälkeen, ota yhteyttä homeopaattiin.
Hän sanoo sinulle ainakin ne tärkeät sanat, jotka siinä tilanteessa on hyvä kuulla: ”Ei ole mitään hätää!”
Sitten vain katsotaan, miten hoitoa jatketaan <3

Oheisesta linkistä voit lukea aiheesta lisää:
https://homeopathyplus.com/q-what-will-happen-if-i-take-the-wrong-homeopathic-medicine/?fbclid=IwAR308DR8aeMWvdxpWYfcNhFmkGjZWn9e3EnV4ZAqLNFbrIK9SwPwroKnWCk