Palvelut

Oma Homeopaatti Vastaanotto

Vastaanotto

Ensimmäinen käynti kestää n. 1,5 tuntia.

Haastattelussa kyselen senhetkisistä oireista, aikaisemmista sairauksista, suvun sairauksista, stressistä, peloista jne.

Haastatteluun ei tarvitse mitenkään ennakolta valmistautua. Puhumme asioista, jotka juuri tapaamishetkellä ovat sinulle merkittäviä. Haastattelun perusteella valitsen sinulle yksilöllisesti sopivan homeopaattisen lääkeaineen.

Jos et pääse paikan päälle, voimme keskustella myös Skype-ohjelman välityksellä. Myös lapsen hoito onnistuu Skypen kautta.

Etukäteen ei voi koskaan tietää, löytyykö apu jo ensimmäisestä lääkeaineesta. Eikä sitä kuinka kauan oireiden helpottuminen kestää. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä kauemmin jokin vaiva on ollut, sitä kauemmin sen paraneminen kestää.

Pitkään jatkuneiden vaivojen paraneminen on aina prosessi, eli oireet helpottuvat pikkuhiljaa. Usein ne myös vaativat matkan varrella useamman lääkeaineen. Tämän vuoksi tarvitaan seurantakäyntejä, joiden aikana katsotaan, miten paraneminen etenee, ja milloin lääkeaine pitää vaihtaa toiseen.

Seurantakäynti kestää tunnin verran.

Akuuttivaivoja hoidan puhelimitse tai Skypen välityksellä käytävän haastattelun perusteella. Haastattelu kestää puolisen tuntia.

 

Henkilökohtainen raskaus- ja synnytyspaketti

Henkilökohtainen raskaus- ja synnytyspaketti

Varaa aika ensimmäiselle käynnille, ja laita lisätietoihin ”raskaus- ja synnytyspaketti”.

Aika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa (viimeistään kuukautta aikaisemmin).

Pakettiin kuuluvat mahdollisten raskausajan vaivojen hoito sekä yksilöllisesti valitut homeopaattiset lääkeaineet synnytykseen ja synnytyksestä palautumiseen ohjeineen.

Itsehoitokursseja homeopatiasta

Kurssit

Pidän itsehoitokursseja seuraavista aiheista:

koko perheen akuuttivaivojen hoito homeopatialla
lasten akuuttivaivojen hoito homeopatialla
homeopatiaa raskausaikaan ja synnytykseen sekä siitä palautumiseen
flunssan ja influenssan hoito homeopatialla
vatsataudin hoito homeopatialla

Tulevat kurssini löydät Kurssit -sivulta.