Katariina

Diplomihomeopaatti Katariina IlanderValmistuin diplomihomeopaatiksi Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituutista (nyk. Transformational School of Homeopathy) 2010. Siitä lähtien olen pitänyt vastaanottoa ja opiskellut jatkuvasti lisää.

Olen Suomen Homeopaatit ry:n sekä Luonnonlääketieteen keskusliiton (LKL) jäsen.

Pohjakoulutukseltani olen FM (romaaninen filologia, yleinen kirjallisuustiede), ja luonteeltani lukutoukka.

Homeopatian opiskeluun lähdin alunperin joogaharrastuksen myötä. Jooga, homeopatian maailma sekä pieni tyttäreni ovat vähitellen opettaneet, että kaikkein tärkein tieto ja viisaus eivät löydykään kirjoista vaan oman kokemuksen ja elämisen kautta.
Homeopaatin työssäni saan yhdistellä kaikkea oppimaani vuorovaikutuksessa ihanien asiakkaiden kanssa. Koen olevani unelma-ammatissani.

Homeopatiassa minua kiinnostaa sen laaja-alaisuus. Sillä voidaan hoitaa lähes minkälaisia oireita. Samalla se on myös apuväline syvempään itsetuntemukseen. Vaikka hoidettaisiin kuinka arkisia vaivoja, homeopaattinen hoito näyttää pitkällä tähtäimellä kuorivan ihmisestä esiin uusia ulottuvuuksia rajattomasti. Näin olen kokenut sekä omalla kohdallani että pitkäaikaisten asiakkaitteni kanssa työskennellessäni.