Elokuu 2019

UUSINTA UUTTA!
EDULLISET HOITOPAKETIT

Kokemukseni mukaan hoitoon sitoutuminen on yksi avaintekijöistä hoidon onnistumisessa.

Jotta rakennehoito pääsee kunnolla vauhtiin, tarvitaan yleensä ensimmäisen käynnin lisäksi muutama seurantakäynti melko tiheästi, esimerkiksi kuukauden välein. Sen jälkeen seurantoja ei välttämättä kovin usein edes tarvita, 1–2 kertaa vuodessa voi olla riittävä. Paljon riippuu siitä, mitä vaivoja hoidetaan.

Hoitoon sitoutumisen helpottamiseksi suunnittelin kaksi HOITOPAKETTIA, jotka tulevat huomattavasti edullisemmiksi kuin yksittäin ostetut hoidot. Aloituspaketti on tarkoitettu sinulle, joka tulet hoitoon uutena asiakkaanani. Seurantapaketti puolestaan on sinulle ja perheenjäsenillesi, jotka jo olette asiakkainani. Tutustu hinnastoon ja astu kauppaan, jos innostuit!

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni joko kasvokkain tai Skypen välityksellä. Kaikki seurannat on mahdollista tehdä myös puhelimitse.

Täältä voit varata ajan elokuulle.
Skype-aikoja on elokuussa saatavilla myös muina aikoina. Jos haluat Skype-ajan, laita viestiä tai soita, p. 050 543 0173.


Elokuun blogiteksti on ilmestynyt! Kerron siellä kokemuksiani ja ajatuksiani liittyen pitkäaikaisiin homeopaattisiin hoitoihin. Jos olet jo homeopaattisessa hoidossa, olet varmasti huomannut samoja juttuja!
Jos olet vasta miettimässä vastaanotolle tuloa, käy lukemassa, miksi aina toitotetaan "hoitoon sitoutumisen tärkeydestä" ; )


KESÄALE ELOKUUN LOPPUUN ASTI!
Homeopatiaa raskausaikaan ja synnytykseen -ladattava opas nyt hintaan 14,90 e (norm. 24,90 e). Tarjous voimassa elokuun loppuun asti.


LAUANTAINA 24.8. YKSI SKYPE-AIKA TARJOLLA KLO 10.
Laita viestiä tai soita, jos se on sinulle! p. 050 543 0173